Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte după ce a văzut partida contra Columbiei: ”Am pierdut toate duelurile! Vedeţi unde joacă ei şi unde sunt ai noştri. Ăsta e adevărul!”

Echipa nationala Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21538504/1/sum.jpg

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu.

La o zi după meci, Marius Şumudică a analizat partida. Antrenorul a tras mai multe concluzii şi a spus că sud-americanii au jucători de calitate superioară. 

”Am pierdut toate duelurile! Vedeţi unde joacă ei şi unde sunt ai noştri. Ăsta e adevărul!”

”E adevărat că am întâlnit o echipă puternică. S-a văzut clar că am pierdut toate duelurile, în primă fază. Am fost inferiori. Mai departe, calitatea şi-a spus cuvântul până în minutul 80. E clar că au jucători de calitate superioară. Sunt jucători mulţi care evoluează în Brazilia. Doar Luis Diaz joacă la Liverpool. Majoritatea evoluează în Brazilia. Acolo nu se joacă în viteză. 

Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezece mi

În America de Sud e un fotbal mai lent, bazat pe tehnica jucătorilor. În prima repriză nu prea ne-au dat mingea, au controlat jocul. Rodriguez din poziţia de număr 10 cobora mult să facă jocul, iar cei doi wingeri au intrat mult în interior. Acolo au avut superioritate. Când se duceau în părţile laterale... De acolo au venit şi golurile, în momentul în care aveau situaţii de unu-contra-unu aveau calitatea necesară să ne scoată din joc. Suferim. 

E o echipă peste noi. Cele două goluri ale României au venit în momentul în care ei au schimbat jucătorii. Până în minutul 65-70 a fost un joc dominat clar de echipa Columbiei şi s-a văzut clar că sunt superiori în momentul de faţă. Faceţi o comparaţie a fiecărei echipe şi vedeţi unde joacă fotbaliştii. Şi după unde joacă ai noştri. Ăsta este adevărul”, a spus Marius Şumudică la televiziunea DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri