Ultima oră
Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25% Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală

"Mi-am pus pistolul la tâmplă de două ori". Dezvăluire cutremurătoare a unui star din NBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21523045/1/profimedia-0750152451.jpg

John Wall a fost unul din cei mai mari baschetbalişti din NBA de la mijlocul anilor 2010.

Point guard-ul este cunoscut pentru perioada pe care a petrecut-o la Washington Wizards, formaţie care l-a selectat cu prima alegere în draft-ul din 2010. De cinci ori consecutiv NBA All-Star (2014-2018), John Wall a avut probleme serioase cu accidentările în ultimii ani.

După ce a părăsit-o pe Washington, în 2019, Wall a mai evoluat la Houston Rockets (2010/2021) şi LA Clippers (2022/2023). În vârstă de 33 de ani, baschetbalistul nu s-a retras, dar este fără echipă de mai bine de un an.

John Wall a vorbit acum despre perioada grea pe care a traversat-o în ultimii ani şi a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Baschetbalistul a spus că şi-a pus pistolul la tâmplă de două ori!

"Încerc să le spun oamenilor că sănătatea mentală este serioasă. A trebuit să îmi iau un terapeut. Dacă nu aş fi avut doi băieţi, m-aş fi sinucis. Mi-am pus pistolul la tâmplă de două ori. O grămadă de oameni apropiaţi şi prieteni nu au ştiut despre asta la acel moment.

Am avut pistolul la tâmplă de două ori şi am vrut să mă sinucid, dar m-am gândit: «Omule, dacă dispar de pe Pământ, cine îmi va creşte copiii?» ... Nu e corect, trebuie să fiu acolo pentru ei", a povestit John Wall, la OGs Show, podcastul lui Udonis Haslem şi Mike Miller.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele