Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal de la Miami, după aproape trei ore de joc

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20077457/1/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu (locul 137 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Miami, SUA, după un meci de aproape trei ore în ultima rundă a calificărilor.

Buzărnescu a învins-o pe germanca Anna-Lena Friedsam (locul 125 WTA), scor 2-6, 7-6 (4), 7-5, după un meci de două ore şi 50 de minute.

Românca a fost condusă în setul decisiv cu 5-2, cu două break-uri, şi a salvat o minge de meci la 2-5.

Pe lângă prezenţa în primul tur la Miami, Mihaela Buzărnescu (32 de ani) şi-a asigurat un premiu de 10.000 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Buzărnescu o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia (locul 51 WTA). În cazul unei victorii, Mihaela o poate înfrunta pe Simona Halep (3 WTA) în turul doi la Miami.

În 2019, Mihaela Buzărnescu a ajuns în turul doi al turneului de la Miami. În 2020, competiţia nu s-a desfăşurat, pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

România va mai fi reprezentată pe tabloul principal de la Miami de trei jucătoare: Simona Halep (locul 3 WTA, acceptată în runda a doua), Sorana Cîrstea (locul 66 WTA, deja calificată în turul al doilea) şi Irina Begu (locul 74 WTA, va juca miercuri în primul tur).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele