Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mihai Ianovschi, cumpătat, după debutul perfect la FC Argeş. ”Emoţii sunt întotdeauna. Am luat trei puncte prin atitudine şi modestie”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19889391/1/arg.jpg

Mihai Ianovschi a avut un debut perfect în Casa Liga 1. FC Argeş a obţinut o victorie nesperată pe terenul celor de la FC Botoşani, cu scorul de 1-0. Unicul gol a venit în minutul 90+2 şi a fost semnat de Deslandes, aflat la prima reuşită în Casa Liga 1.

După un debut perfect, Ianovschi a declarat că a pregătit foarte bine acest joc şi a reuşit să îşi monteze foarte bine jucătorii din punct de vedere psihic. El a mai declarat că avut multe emoţii, dar în cele din urmă totul a ieşit bine, graţie golului venit în prelungirile partidei de la Botoşani.

"Le-am spus băieţilor înainte de joc că atitudinea poate depăşi orice obstacol. Când atitudinea e corespunzătoare, diferenţa din clasament se poate anula foarte uşor. Am analizat foarte bine Botoşaniul, o echipă cu mare calitate, dar pe care am reuşit să o anihilăm azi. Am crezut până în prelungiri şi am obţinut trei puncte extrem de importante.

Emoţii sunt întotdeauna. Am luat trei puncte prin atitudine şi modestie. Doar aşa putem scoate corabia numită FC Argeş, suntem pe un loc pe care nu şi-l doreşte nimeni. Ne dorim să nu dezamăgim suflarea piteşteană. Nu ştiu dacă am schimbat foarte multe lucruri, am preluat echipa după Ionuţ Badea şi Ionuţ Moşteanu, doi antrenori de mare calitate şi am găsit foarte multe lucruri bune. Am umblat doar puţin la poziţionarea în teren şi la partea tactică.

Ne luptăm cu acest virus invizibil care ne poate aduce probleme în orice moment. Mi-aş mai dori jucători doar pentru a produce concurenţă, pentru a avea soluţii. Mai bine de jumătate de lot nu s-a lovit de COVID, aşa că e posibil oricând să apară această problemă. Îmi doresc dubluri pe fiecare post.

Pentru noi, fiecare joc e ca o finală. Am adunat puţine puncte până acum. Trebuie să-i refacem pe jucători şi să o analizăm foarte bine pe Gaz Metan",
a spus Ianovschi, aflat la primul succes în Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele