Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mihai Iosif a fost făcut praf în direct de Vivi Răchită: „Vorbesc des cu Angelescu să-l schimbe. Fără prea multă şcoală... nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20460776/1/mihai-iosif-rapid-11.jpg

Rapid Bucureşti s-a impus cu greu luni seară, în faţa ultimei clasate Academica Clinceni, scor 3-2. Valeriu Răchită a vorbit în această dimineaţă pentru GSP şi l-a caracterizat pe Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor, susţinând că acesta trebuie neapărat înlocuit de la cârma echipei.

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă. 

Jucătorii să ştie că acel antrenor are licenţă, că este cel care decide şi vorbeşte după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă şcoală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1.  

Iar Rapid este un fenomen, s-au făcut investiţii. Să ne uităm la linia de apărare, este probabil una dintre cele mai bune din campionat. Dacă ai un portar decent, o linie de fund stabilă şi un mijlocaş defensiv, poţi juca cu foarte multe echipe din Liga 1 fără să primeşti gol. 

Pe faza de atac îl ai pe Bălan, care printr-o lovitură liberă, o execuţie, îţi poate aduce un gol, şi uite că s-a făcut tactica. Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”a spus Răchită. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele