Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"

Liga I Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20439421/1/mihai-iosif-rapid-11.jpg


Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu desconsideră niciodată un adversar şi că la derbiul cu Dinamo (sâmbătă, 20:30, live pe Look Sport+) nu există o favorită.
  
“Ne aşteaptă un derbi de tradiţie, care va fi lipsit de aportul galeriilor. Dar atât eu cât şi jucătorii sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derbi şi să-l onorăm aşa cum se cuvine. Le doresc celor de la Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică şi să ne bucurăm în continuare de astfel de derbiuri. Aceste derbiuri nu au niciodată o favorită. Dinamo nu este jos şi noi nu desconsiderăm niciodată un adversar. Rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm cu maximă seriozitate derbiul. Va fi un derbi în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar trăim nişte vremuri foarte dificile în lume şi fotbalul este pe plan secund, este un joc, sunt mult mai important problemele de viaţă”, a afirmat Iosif, care a împlinit astăzi 47 de ani.
 
Întrebat dacă simte vreo presiune asupra sa, el a răspuns: “De când se preia o echipă eşti vânat. Dar nu sunt un iepuraş să fiu prins aşa uşor. Dar eu am simţit susţinere totală”.
 
Referitor la faptul că Mircea Rednic nu a obţinut victorii de când a revenit la Dinamo, Mihai Iosif a spus: “Sper ca după meciul de mâine poate va reuşi”. “Normal, sperăm să câştigăm noi”, a adăugat el referindu-se la partida de sâmbătă.
 
Iosif a mai declarat că atât el şi staful său cât şi jucătorii de la Rapid sunt vaccinaţi împotriva covid-19: “La clubul Rapid toţi jucătorii şi staful tehnic suntem vaccinaţi”.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele