Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Mihai Iosif, speriat de accidentările de la Rapid: „Zero! Nu mi-a plăcut nimic în această seară”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20492864/1/farul-constanta-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-4-12-2021-1.jpg

Farul a câştigat fără mari probleme duelul cu Rapid, 2-0, din etapa a 18-a din Casa Liga 1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro  

Mihai Iosif a apărut destul de trist la declaraţiile de la final, având în vedere jocul slab al formaţiei sale, dar şi accidentările din lot. Dragoş Grigore, Alex Ioniţă şi Hlistei sunt trei dintre cei care s-au „rupt”. 

„Mă îngrijorează accidentările. Au ieşit patru jucători accidentaţi astăzi. Nu pot să spun că mi-a plăcut ceva în seara aceasta. La Ioniţă este recidivă. Nu mă simt vinovat că l-am titularizat, am luat decizia împreună cu toată lumea. A fost asumat totul. Am vrut să fac o surpriză din punct de vedere al primului 11. Din punct de vedere medical, eu nu pot să-mi dau cu părerea.

Tot ce am pregătit, a trebuit să se schimbe la începutul meciului, când am făcut două schimbări forţate. Am jucat slab. Nu am meritat mai mult de 0! Sper să avem capacitatea să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă. Nu simt că ar fi o problemă de pregătire fizică. Trebuie să mergem înainte”, a spus Iosif.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele