Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Mihajlovic, depistat cu leucemie: „Am plâns, dar voi lupta cu boală şi am să câştig”

Serie A Publicat pe 13 iul 2019
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19231090/1/d_uyncmxkaejtor.jpg

Veste teribilă pentru antrenorul lui Bologna. Fostul internaţional sârb este internat în spital, iar presa italiană scrie că vrea să demisioneze, după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

"Am făcut nişte teste care mi-au arătat anomalii, care nu erau în urmă cu 4 luni. I-am spus soţiei că am febră, ca să nu se îngrijoreze, dar nu a fost uşor pentru că în 20 de ani nu am avut nici măcar o răceală şi nu am ratat niciun antrenament, din cauze medicale. A trebuit să fac alte examene şi acestea mi-au arătat că am leucemie. A fost şocant pentru mine, am petrecut două zile într-o cameră, gândindu-mă la absolut tot. Am plâns, dar voi înfrunta această boală şi voi câştiga bătălia. Lacrimile mele nu sunt de frică, o să câştig pentru mine, pentru soţia mea, pentru familia mea şi pentru cei care mă iubesc. Această boală este acută, agresivă, dar poate fi atacată şi abia aştept să încep lupta. Şi o voi câştiga. Am primit 500-600 de mesaje şi le mulţumesc celor care mi-au scris. Niciunul dintre noi nu ar trebui să creadă că este indistructibil, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră", a spus Sinisa Mihajlovic într-o conferinţă de presă.

Antrenorul sârb a preluat Bologna pe finalul campionatului şi a salvat sezonul, reuşind să termine undeva la mijlocul clasamentului în Serie A. A mai antrenat Milan, Fiorentina, Torino sau Sporting. Mihaijovic are aprope 300 de partide ca jucător în Serie A, evoluând pentru Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele