Ultima oră
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular

Mikaela Shiffrin şi-a trecut în palmares a 97-a victorie în Cupa Mondială de Schi Alpin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21526244/1/shi.jpg

Mikaela Shiffrin şi-a extins palmaresul la 97 de victorii în Cupa Mondială, americanca impunându-se în ultimul slalom al sezonului, sâmbătă, la Saalbach, relatează Reuters.

Shiffrin a fost a doua după prima manşă în disciplina sa de referinţă, la 0,11 secunde în spatele suedezei Anna Swenn Larsson, dar a obţinut cea de-a 60-a victorie la slalom cu o a doua manşă spectaculoasă.

Sub privirile mamei sale Eileen, Shiffrin, în vârstă de 29 de ani, a primit globul de cristal la scurt timp după aceea.

Mikaela Shiffrin, care a fost indisponibilă timp de mai multe săptămâni după ce s-a accidentat la genunchi în ianuarie, câştigase deja al optulea său glob la slalom la sfârşitul săptămânii trecute, la Are, în Suedia.

"A fost un sezon nebunesc, aşa că sunt foarte fericită să fiu aici şi să văd că ultima cursă a sezonului a decurs bine. Aştept deja cu nerăbdare sezonul următor", a declarat Shiffrin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele