Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Mircea Rednic îl critică pe Deian Sorescu după eşecul de la Mediaş: ”Nu se regăseşte de câteva jocuri!”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20431472/1/sorescu.jpg

Mircea Rednic şi-a criticat elevii după un nou eşec suferit de Dinamo în Casa Liga 1. Antrenorul ”câinilor” a spus că reuşita a doua a lui Ronaldo Deaconu pentru Gaz Metan Mediaş ar fi putut fi evitată, precizând că şi-a informat fotbaliştii că decarul medieşenilor e periculos când şutează de la distanţă.

Rednic a mai spus despre vedeta echipei, Deian Sorescu, că nu se regăseşte de câteva meciuri şi le-a transmis fotbaliştilor cu experienţă de la echipă că trebuie să ofere mai mult şi să fie mai responsabili.

”Ne-a bătut Ronaldo. Până la golul lui, meciul a fost echilibrat, cu un plus în favoarea noastră. N-ai ce să faci. Golul 2 putea fi evitat. În plus, la pregătirea jocului am punctat că Deaconu nu trebuie să aibă spaţiu, că el controlează foarte bine mingea pe spaţii mici.

Am primit golurile repede, apoi a fost normal, am riscat, am echilibrat, a venit şi golul nostru, aşa cum a venit, nu ştiu dacă a fost penalty. Asta a fost soarta jocului. 

E normal să faci schimbări tactice. La unii e vorba şi de lipsă de formă, Sorescu nu se regăseşte de câteva jocuri. Plus jucătorii veniţi acum nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică. Pinto a dat siguranţă, a făcut un meci bun. Creţu... în limitele care au fost, nu avem altă soluţie pentru postul de fundaş dreapta. 

Dacă intram la pauză cu 0-0, după aia cred că alta era situaţia jocului. Normal, la 2-0 e altceva. Sunt mult mai omogeni. Sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat. Să eliminăm cele două şuturi ale lui Deaconu, nici ei nu au avut mari ocazii. Noi mai avem de muncă, e normal. 

Jucătorii care vor veni trebuie să dea consistenţă la mijlocul terenului. Pe jocul nostru de atac ajungem puţini. Ivanovski s-a luptat. Jucătorii cu experienţă trebuie să dea mult, să fie mai responsabili.”, a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului. 

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe teren propriu, scor 2-1, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, transmis în direct de către Look Sport.

Decarul medieşenilor, Ronaldo Deaconu, a oferit cele mai frumoase minute din campionatul României, din sezonul curent. În doar două minute s-a ridicat la înălţimea numelui său, marcând două eurogoluri prin şuturi din afara careului.

Ivanovski a transformat în minutul 84 o lovitură de pedeapsă uşor acordată de centralul partidei, Andrei Cojocaru, însă nu a fost suficient pentru ca Dinamo să obţină măcar un punct la Mediaş. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele