Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Moartea lui Diego Maradona l-a întristat şi pe omul cu cel mai frumos zâmbet din istoria fotbalului. Mesajul emoţionant al lui Ronaldinho

Legendele sportului Publicat pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/19630121/1/ensuv1pxiag2vyh.jpg

Legendarul Ronaldinho se numără printre vocile din lumea fotbalului care suferă cel mai mult după trecerea în nefiinţă a lui Diego Armando Maradona, considerat de mulţi specialişti şi suporteri drept cel mai mare jucător din istoria ”sportului rege”. ”Dinţosul” le-a transmis condoleanţe familiei lui Maradona şi tuturor microbiştilor care îl iubesc.

Ronaldinho (40 de ani) a mărturisit emoţionat că pentru el Diego Maradona a fost şi un prieten de nepreţuit, pe lângă faptul că l-a idolatrizat atunci când era mic şi abia făcuse primii paşi în lumea fotbalului. 

”Condoleanţele mele pentru familia lui şi pentru toţi cei care iubesc acest geniu. Ai fost prietenul meu, idolul meu, numărul meu 10. Îţi mulţumesc pentru fiecare moment petrecut în compania ta, fie la jocuri, fie la o cină simplă.

Discuţiile noastre au fost întotdeauna foarte speciale şi voi preţui toate momentele petrecute împreună. Momente de bucurie pe teren, când am fost acolo pentru a te admira şi a-ţi aduce un omagiu măreţiei tale.

M-ai inspirat în timpul carierei mele şi când te-am cunoscut şi am jucat fotbal, a fost una dintre cele mai frumoase nopţi din viaţa mea. Eram cu eroul meu pe teren. Odihneşte-te în pace, idolul meu, te iubesc ... Magicianul magicienilor !!! Etern.”, a reacţionat Ronaldinho, prin intermediul contului său de Twitter. 

 

mail-share icon Email
viewscnt