Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Moment istoric: Liverpool e din nou campioana Angliei, după 30 de ani de aşteptare! Chelsea, echipa care îi răpea titlul în urmă cu 6 ani, a închis matematic lupta din Premier League

Premier League Publicat pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19402734/1/liv1.jpg

Liverpool este pentru a 19-a oară în istorie şi pentru prima oară în era Premier League (din 1992) campioană a Angliei, după ce Chelsea a învins-o pe Manchester City, în ultima partidă a rundei 31, scor 2-1.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru cormorani, care devin matematic campioni cu şapte runde înainte de final, având un avans de 23 de puncte faţă de locul 2, ocupat de City.

Victoria cu Crystal Palace, scor 4-0, de joi, o punea pe Liverpool în poziţia de a deveni campioană a Angliei după 30 de ani de aşteptare, dacă City nu se impunea pe terenul lui Chelsea.

Iar londonezii, care în 2014 o împiedicau pe Liverpool după celebra gafă a lui Gerrard  şi trimiteau titlul în vitrina lui City şi-au făcut acum "datoria" în sens invers.

Trupa lui Lampard s-a impus cu 2-1, graţie golurilor lui Pulisic (36) şi Willian (78 - pen), iar sărbătoarea în Liverpool a început.

Cormoranii vor juca pentru prima dată în calitate de campioni ai Angliei chiar în faţa lui Manchester City, pe Etihad Stadium, joia viitoare, de la 22:15.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele