Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Mundo Deportivo aruncă „bomba”! Barcelona a intrat în bătălia pentru Erling Haaland

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20430586/1/borussia-dortmund-haaland.jpg

Erling Haaland este cu siguranţă cel mai dorit atacant în acest moment, iar granzii Europei se luptă pentru semnătura fotbalistului Borussiei Dortmund.  

Potrivit spaniolilor de la Mundo Deportivo, Barcelona a început planurile pentru a-l aduce pe Haaland pe Camp Nou. Cu siguranţă catalanii îşi doresc reconstruirea unui lot de excepţie, pentru că în acest moment suferă puternic la acest capitol. Rezultatele obţinute în ultima perioadă sunt mult sub aşteptările cu care am fost obişnuiţi de 20 de ani încoace. 

Rămâne de văzut doar dacă această mutare va fi posibilă din punct de vedere financiar, pentru că se ştie, catalanii suferă şi acolo. CEO-ul Barcelonei a anunţat public în urmă cu o săptămână că în curând vor fi rezolvate problemele financiare şi vor putea semna din nou cei mai buni fotbalişti din lume. 

În principiu, aceştia vor căuta să îl atragă altfel, nu numai prin factorul financiar.

PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United şi Manchester City sunt cluburile despre care s-a scris că sunt interesate de Erling Haaland. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele