Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mutare în stilul lui Iuliu Mureşan. Transferul confirmat azi de şeful lui Dinamo

Superliga Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402065/1/dinamo.jpg


Iuliu Mureşan a confirmat, marţi dimineaţă, transferul lui Andre Pinto (31 de ani, fundaş central) la Dinamo. Apărătorul a ajuns în Bucureşti şi e aşteptat să semneze contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
La fel ca la CFR, unde a adus mulţi jucători lusitani de valoare, Mureşan apelează la relaţiile pe care le are în fotbalul portughez şi l-a convins pe Andre Pinto, fost fotbalist la Porto, Braga şi Sporting Lisabona. Ajuns la 31 de ani, stoperul de 1.94 metri vine după o experienţă în Arabia Saudită, la Al Fath, şi una la modesta Farense, în Portugalia:
 
"Chiar azi mă întâlnesc cu un jucător care a venit, fundaş central. Întărim echipa, dar aceşti jucători vor începe să fie apţi şi să-şi arate măsura valorii cred eu după pauza din octombrie a echipei naţionale.
 
Da, da, e Andre Pinto. E la Bucureşti, a venit azi-noapte. Acum merg cu el la club să semnăm contractul. Ne-am pus de acord, ar trebui să fie doar o formalitate. Dar vedem, până semnează se pot întâmpla lucruri", a declarat Mureşan, pentru GSP.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele