Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Naş contra fin în derby-ul rundei a doua din Casa Liga 1. FCSB - Viitorul, duminică, de la ora 21.00 în direct pe Look Plus. Programul complet al transmisiunilor

Superliga Publicat pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19462383/1/becali-si-hagi.jpg

Casa Liga 1 se vede şi în acest sfârşit de săptămână la posturile Look, când sunt programate opt partide interesante. Dintre acestea iese în evidenţă derby-ul FCSB - Viitorul, o partidă în care finul Gigi Becali îşi înfruntă naşul, pe Gică Hagi. Partida este programată duminică, de la ora 21.00, în direct pe Look Plus.

Un alt meci interesant este cel dintre Chindia Târgovişte şi Dinamo. Cele mai slabe echipe din sezonul recent încheiat vor să facă uitată impresia lăsată în campionatul anterior. Pentru „câini”, meciul are şi o însemnătate aparte. Fostul selecţioner, Cosmin Contra, revine pe banca echipei din Ştefan cel Mare, într-un nou proiect „New Dinamo”, de data aceasta dirijat din Spania. Chindia - Dinamo se vede luni, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport.

Moldovenii, şi nu numai ei, nu pot rata derby-ul acestei provincii istorice, FC Botoşani - Poli Iaşi. Salvată pe ultima sută de metri, cu mari emoţii, echipa din Copou îşi propune un loc în play-off, care să o ducă ulterior în cupele europene. Doar că, exact acelaşi obiectiv îl are şi Botoşaniul, una dintre surprizele plăcute ale campionatului precedent. FC Botoşani - Poli Iaşi se vede dumninică, de la 15.30, în direct pe Look Plus.

Învinse în runda inaugurală, Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş se întâlnesc în Ardeal, în partida inaugurală a celei de-a doua etape, vineri, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport. Tot vineri şi tot pe Look Sport, dar de la ora 21.00, UTA debutează pe teren propriu cu FC Voluntari. 

Sâmbătă, de la ora 18.00, Look Sport transmite în direct meciul Hermannstadt - Academica Clinceni, iar campioana CFR va înfrunta, la Cluj, pe Sepsi, de la ora 21.00, într-un meci care va fi transmis în direct de Look Plus.

Duminică, de la ora 18.00, evoluează vicecampioana Universitatea Craiova, care va întâlni Astra, pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele