Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Nasser Al-Khelaifi a lămurit situaţia cu privire faptul că Zinedine Zidane ar prelua PSG. ”Nu îmi plac zvonurile!

PSG Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20486454/1/zinedine-zidane.jpg

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi a dat asigurări că gruparea pariziană nu l-a contactat pe Zinedine Zidane pentru postul de antrenor.

"Mauricio Pochettino este aici la Paris şi suntem foarte fericiţi cu el. Nu îmi plac zvonurile, nu a existat niciun contact cu Zidane", a spus şeful PSG.

Pochettino are 49 de ani şi este antrenor la PSG din acest an. Zidane are tot 49 de ani şi în această vară a plecat de la Real Madrid.

În clasamentul Ligue 1, PSG este lider, cu 40 de puncte, locul doi fiind ocupat de Rennes, cu 28 de puncte, după 15 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele