Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali

NEWS ALERT | Finala Ligii Campionilor se va juca la Porto, pe 29 mai, live pe Look Sport+! UEFA va comunica decizia în următoarele ore

Champions League Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20180758/1/ucl.jpg


Finala Ligii Campionilor 2020/2021, dintre Manchester City şi Chelsea, nu se va mai juca la Istanbul sau Londra, ci la Porto, pe 29 mai, live pe Look Sport+ şi www.looksport.ro.
 
Pentru al doilea an consecutiv, oraşul turc pierde şansa de a găzdui cel mai aşteptat meci al sezonului în fotbalul european, şi de această dată tot din cauza crizei provocate de pandemia de COVID-19. După ce a devenit clar că ultimul act nu se va putea juca la Istanbul, UEFA a luat în calcul ideea de a muta finala UCL la Londra, dar, din caza problemelor ridicate de Guvernul Angliei privind organizarea, varianta a picat.
 
Astfel, Reuters anunţă că UEFA a decis ca City - Chelsea să se joace la Porto, pe 29 mai, data la care finala era programată iniţial. Este a doua ediţie consecutivă în care trofeul Ligii Campionilor se acordă în Portugalia, după ce în 2020 Bayern Munchen s-a încoronat regină a Europei la Lisabona. Conform sursei citate, UEFA va face anunţul oficial în următoarele ore.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri