Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nicolae Dică a comentat reacţia emoţionantă a lui Ciprian Deac, după meciul cu ŢSKA Sofia. "E important să-ţi faci autocritica, aşa poţi învăţa!”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19566618/1/deac-2.jpg

Cprian Deac este un jucător de bază pentru Mirel Rădoi, care l-a convocat la acţiunile din luna octombrie, iar forma de moment în recomandă pentru o nouă acţiune a naţionalei.

Nicolae Dică a comentat reacţia emoţionantă a veteranului de 34 de ani, care s-a autocriticat, după partida cu ŢSKA Sofia.

"E important să-ţi faci autocritica, aşa poţi învăţa. E important când un jucător îşi dă seama că nu are evoluţii bune. Înseamnă că poate deveni mai bun", a spus secundul naţionalei, pentru Telekon Sport.

Deşi a marcat, Ciprian Deac nu a fost foarte fericit la interviurile de după meci. Fotbalistul campioanei este supărat pentru faptul că de două luni de zile nu a reuşit să joace fotbalul pe care şi-l doreşte. Acesta a găsit şi o posibilă explicaţie pentru randamentul slab, vârsta de 34 de ani, care nu îi mai permite să facă orice.

 „Eu cred că am început mai slab, apoi am început să le punem probleme. O echipă bună, cu jucători foarte rapizi. I-am studiat foarte bine, am văzut ce jucători au, ştiam că vor începe tare din primul minut. E bine că ne-am dus cu meciul aşa.

Suntem o echipă care marcam foarte mult din fazele fixe. Mister a fost foarte calm la pauză, e vorba de Europa League, nu jucăm cu echipe slabe.

Eu sunt un jucător care cred că sunt cel mai mare auto-critic al meu. Eu cred că de două luni nu joc nimic. Nu e jocul meu, nu sunt mulţumit de mine, vreau mai mult de la mine. Poate ca m-a ajuns şi vârsta, e clar că vârsta nu iartă pe nimeni.

Sper ca în scurt timp să îmi revin. Sunt foarte supărat pe mine şi după meciurile de la echipa naţională. E clar că după meciurile alea nu puteam să fim decât criticaţi. Ne-a durut că nu am reuşit să câştigăm în Islanda.

Toţi jucătorii suferă şi nu e cum spune lumea că nu ne interesează. Ba chiar ne interesează foarte mult.

Chiar mă gândeam de când nu am mai jucat cu suporteri. E alt fotbal, altă plăcere şi aşteptăm să jucăm cu stadioanele pline”
, a declarat Deac la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele