Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

Nicolae Dică a reacţionat după ce a fost schimbat de la Voluntari! "Mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară"

FC Voluntari Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21523147/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-voluntari-superliga-superbet-04-03-2024.jpg

Nicolae Dică a fost schimbat de la FC Voluntari, după un mandat foarte scurt.

În şapte partide, tehnicianul nu a reuşit să câştige niciun meci, iar ilfovenii tremură serios pentru rămânerea în Superligă. Florin Pîrvu a fost numit, marţi, în locul lui Dică.

Acum, Nicolae Dică a oferit o primă reacţie după ce a părăsit-o pe FC Voluntari. Acesta a spus că îşi reproşează că a ales să se ducă antrenor la formaţia ilfoveană.

"Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ceea ce am vorbit, discuţiile pe care le am avut după jocuri, încrederea pe care mi au acordat o chiar dacă pierdusem cu Craiova, cu (n.r. FCSB) Steaua, după meciul cu Steaua conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară, la o săptămână s au schimbat total lucrurile.

Voluntari, care e pe locul 15, e la 3 puncte de salvare şi de baraj. Dacă reuşesc să lege 2,3 victorii în playout, sunt sigur că se vor salva.

M-am gândit dacă am făcut bine că m-am dus pe parcursul campionatului (şi la Craiova, şi la Voluntari), când n-am avut o pregătire cu echipă, dar eşti chemat când un club are nevoie de tine, când sunt momente dificile. Dar parcă am riscat prea mult acum, că m-am dus la Voluntari", a spus Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele