Ultima oră
VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc
Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri! Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup

Nicolae Stanciu, erou pentru Slavia Praga în Cupa Cehiei! Românul a reuşit trei goluri şi o pasă decisivă

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20403812/1/stanciu-slavia.jpg

Slavia Praga s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei Cehiei, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză de către Slovan Velvary, echipă din liga a treia. Nicolae Stanciu a fost integralist pentru campioana Cehiei şi a reuşit trei goluri şi o pasă decisivă.

Slavia Praga a învins-o pe Slovan Velvary cu 4-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Vopat (14') şi Tenkl (40' - penalty).

Nicolae Stanciu a înscris în minutele 55, 61 (din penalty) şi 90+2. În plus, mijlocaşul român a oferit pasa de gol pentru reuşita lui Traore din minutul 57.

Pentru Slavia Praga urmează meciul de campionat cu Hradec Kralove, pe 26 septembrie, la Praga, în etapa a opta. Slavia Praga este neînvinsă şi a acumulat 19 puncte, cu două mai puţin decât Plzen, care are un meci în plus.

Nicolae Stanciu (28 de ani) are patru goluri şi trei pase decisive în 11 meciuri pentru Slavia Praga în acest sezon, în toate competiţiile.

Sursa foto: Twitter Slavia Praha

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele