Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

"Nu mai am mult de trăit". Dezvăluire şocantă făcută de un fost superstar din NBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21555148/1/profimedia-0733046222.jpg

Nate Robinson a fost unul din superstarurile din NBA, în anii 2000 şi 2010. Deşi are o înălţime de 1,75 metri, fostul baschetbalist este singurul din istorie care a câştigat de 3 ori concursul de Slam Dunk.

Înainte să părăsească liga de baschet nord-americană, în 2015, Nate Robinson a evoluat la New York Knicks, Boston Celtics, Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors, Chicago Bulls, Denver Nuggets, Los Angeles Clippers şi New Orleans Pelicans.

În 2022, Robinson a dezvăluit că se luptă cu o insuficienţă renală, iar lucrurile au luat o turnură gravă, anul acesta. Fostul baschetbalist a spus că nu mai are mult de trăit şi are nevoie urgent de un transplant de rinichi.

"Ştiu că nu mai am mult dacă nu fac rost de un rinichi. Ştiu că nu mai am mult de trăit, aşa că vreau să profit de timpul rămas.

Organismul unor oameni respinge dializa. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că organismul meu o acceptă şi pot trăi în continuare. Fără dializă, nu aş mai fi trăit mai mult de o săptămână sau două", a declarat Nate Robinson pentru Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele