Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Nu vă spun ce e în inima lui, plânge în fiecare zi". Fotbalistul care ratează restartul play-off-ului, dar nu din vina lui

Superliga Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19378452/1/vlcsnap-2019-05-15-18h23m47s79.png


FC Botoşani e echipa din play-off-ul Ligii 1 cel mai afectată de pandemia de COVID-19, iar Marius Croitoru va lua startul în competiţia care va decide campioana României fără un jucător important. Rămas în Argentina, Jonathan Rodriguez (29 de ani) trece prin momente grele din cauza faptului că nu-şi va putea colegii alături de care a muncit în prima parte a campionatului.
 
În timp ce restul lotului se pregăteşte pentru reluarea Ligii 1, argentinienii Jonathan Rodriguez (29 de ani) şi Bautista Cascini (22 de ani) sunt, în continuare, blocaţi în Argentina. Revenirea în România ar însemna o izolare de 14 zile, iar Marius Croitoru se va putea baza pe cei doi abia începând din luna iulie.
 
Pentru Rodriguez, unul dintre cei mai buni jucători ai moldovenilor în acest sezon, situaţia capătă accente dramatice la nivel sentimental: "Nu-mi mai spuneţi de Rodriguez, că îmi vine să plâng! Este cel mai bun număr 6 din România, ar juca la orice echipă. Nu vă mai spun ce e în inima lui, el plânge în fiecare zi. Sper să nu audă Marius Croitoru discuţia asta. E treaba lui cum se va descurca fără Rodriguez şi pe cine va folosi în formula de start", a declarat Valeriu Iftime, patronul botoşănenilor, la PRO X.
 
Transferat de FC Botoşani în 2017, de la Agropecuzario, Rodriguez e omul care dictează ritmul jocului la mijlocul terenului, iar în acest sezon a prins 29 de meciuri în toate competiţiile, strângând trei goluri şi cinci pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele