Ultima oră
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

O nouă masură restrictivă pentru organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19903111/1/tokyo2020-logo.jpg

Numărul de sportivi care vor participa la ceremoniile de deschidere şi de închidere ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo va fi drastic redus, din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

"Pentru a asigura siguranţa şi securitatea sportivilor şi pentru a simplifica operaţiunile în timpul Jocurilor Tokyo-2020, credem că este necesar să reconsiderăm numărul de participanţi la ceremoniile de deschidere şi de închidere.", au precizat organizatorii, într-un comunicat transmis AFP.

Comitetul Olimpic Internaţional (CIO) se aşteaptă ca numărul sportivilor aproape să se înjumătăţească la ceremonia de deschidere programată la 23 iulie, potrivit cotidianului Yomiuri Shimbun. Aproximativ 6.000 de sportivi ar urma să participe la ceremonie, susţine publicaţia citată, în timp ce peste 11.000 de sportivi din întreaga lume sunt aşteptaţi să concureze la Tokyo. Organizatorii, însă, nu au dat cifre oficiale, explicând că detaliile sunt încă discutate cu CIO.

Potrivit Yomiuri Shimbun, această scădere ar fi explicată de restricţiile sanitare care vor limita durata şederii sportivilor în Satul Olimpic. Potrivit acestor restricţii, sportivii nu vor putea intra în Satul Olimpic cu mai mult de cinci zile înainte de începerea competiţiilor la care participă. De asemenea, vor trebui să părăsească satul la două zile după terminarea probelor.

O creştere accentuată a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus în Japonia şi în alte părţi ale lumii a ridicat din nou îndoieli cu privire la posibilitatea organizării Jocurilor Olimpice de la Tokyo, deja amânate din 2020 din cauza pandemiei. În ciuda unei populaţii reticente, organizatorii şi guvernul japonez asigură că jocurile pot fi organizate în siguranţă în această vară, chiar dacă pandemia COVID-19 nu va fi terminată până atunci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele