Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Omul înlăturat de la FCSB a semnat cu un club din Liga 2!

Liga II Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19378328/1/fcsb15.jpg

Omul plecat de la FCSB pe motiv că echipa pierde din cauza lui, iar jucătorii nu dau cel mai bun randament, şi-a găsit un nou club, în Liga 2. Marian Lupu, preparator fizic, căci despre el e vorba, a ajuns la Concordia Chiajna. A semnat deja un contract, după cum anunţă antrenorul echipei, Florin Bratu.

Fostul principal al lui Dinamo este convins că Lupu va pune la punct echipa, iar în sezonul următor jucătorii vor fi mai proaspeţi şi vor avea o evoluţie mai bună, comparativ cu stagiunea aceasta.  ”Am reuşit să îl convingem şi pe Marian Lupu să îl aduc lângă mine la Concordia Chiajna. A avut o discuţie cu domnul preşedinte Cristi Tănase, cu mine, i-am explicat ce ne dorim, a văzut infrastructura, a stat câteva zile, s-a gândit, după care ne-a dat un răspuns şi suntem bucuroşi. E un băiat pregătit, un băiat cu foarte multă experienţă, iar eu chiar aveam nevoie de un astfel de om, pentru a îmbunătăţi lucrurile din punct de vedere fizic şi nu numai”, a spus Florin Bratu, la ProSport Live.

Concordia Chiajna nu va mai juca în acest sezon. Din cauza pandemiei, Federaţia Română de Fotbal a adus la cunoştiţa cluburilor că trebuie să aleagă din trei variante, modul în care se termină sezonul 2019-2020. Stagiunea a fost închisă definitiv de la locurile 7 în jos, urmând ca doar primele şase clasate să mai revină pe teren, pentru deciderea promovatelor în Liga 1 şi echipa care merge la baraj.

Chiajna încheie, aşadar, anul fotbalistic pe locul 16, cu 24 de puncte, ultimul loc care în mod normal nu ar fi dus în Liga 3. Decizia luată de cluburi pe 13 mai face ca nici măcar o formaţie să nu retrogradeze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele