Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Pelici, modest, după ce a zdrobit Rapidul. ”Este important să rămânem echilibraţi, cu picioarele pe pământ şi să continuăm pe aceeaşi linie”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19569336/1/pelici.jpg

Continuă marea degringoladă de la Rapid! Giuleştenii au fost umiliţi la Buftea, joi, de CS Mioveni, care a câştigat cu 3-0 şi a subliniat cu trei dungi problemele foarte mari existente la clubul lui Victor Angelescu. Işvan (20), Garutti (55) şi Negruţ (69) au marcat golurile care au dus la un debut perfect pentru Alexandru Pelici pe banca oaspeţilor.

Alexandru Pelici a preluat CS Mioveni la începutul acestei săptămâni, după ce şi-a încheiat socotelile cu CSM Reşiţa. Imediat după succesul categoric a declarat că victoria îi aparţine vechiului antrenor, Claudiu Niculescu, care a pregătit formaţia pentru această confruntare.

Pelici a punctat faptul că jucătorii trebuie să rămână ancoraţi la realitate şi să recupereze startul de sezon modest.

"Meritul meu este mic. Nu am putut să schimb mare lucru, dar este victoria băieţilor, a antrenorilor secunzi şi a lui Claudiu Niculescu. Cred că ghinionul s-a răzbunat astăzi şi am marcat atunci când aveam nevoie. Poate că rezultatul este puţin cam drastic. Au fost momente psihologice când Rapid putea reveni în joc, dar e bine că s-a terminat cu bine.

Este important să rămânem echilibraţi, cu picioarele pe pământ şi să continuăm pe aceeaşi linie. Echipa a fost bine antrenată, a făcut lucrurile bine, în special pe faza de apărare, pentru că suntem una dintre echipele cu cele mai puţine goluri primite. Repet, meritul nu este al meu. Obiectivul nostru este playoff-ul. Lupta pentru promovare este dificilă, parcă liga 2 devine din ce în ce mai puternică. Orice poate bate pe orice aici" a spus proaspătul antrenor al celor de la Mioveni, după succesul categoric contra Rapidului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele