Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pep a cerut, şeicii au plătit. OFICIAL | Jucătorul cumpărat de Guardiola cu 68 de milioane de euro

Premier League Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19497581/3/2r2.jpg


Învins de Leicester City cu 5-2 chiar pe Etihad, Pep Guardiola s-a mişcat foarte rapid pe piaţa transferurilor şi a comandat o nouă mutare scumpă: Ruben Dias, de la Benfica, a venit la Manchester City în schimbul a 68 de milioane de euro.
 
Cuy o defensivă şubredă, care nu i-ar permite să se bată din nou de la egal la egal cu Liverpool pentru titlul din Premier League, Manchester City a rezolvat rapid problema şi l-a luat pe Ruben Dias, internaţionalul portughez de 23 de ani, căruia i-a oferit un contract până în 2026. Lusitanul a trecut vizita medicală, la fel cum a făcut-o şi argentinianul Nicolas Otamendi, trimis de City la Benfica Lisabona ca parte a afacerii.
 
"Sunt un jucător care iubeşte să câştige, un jucător de echipă, care iubeşte spiritul de aici. Sunt agresiv şi iubesc ceea ce fac. Premier League e unul dintre motivele pentru care m-am făcut fotbalist, vreau să simt acel sentiment de fluturi în stomac", a spus Dias, completat imediat de Txiki Begiristain, directorul sportiv al englezilor: "Ruben e un jucător pe care l-am admirat mult timp şi care ne-a impresionat prin modul în care a evoluat la Benfica. S-a transformat într-un adevărat lider, are calităţile pe care le căutăm noi. E puternic în jocul aerian, bun în situaţiile unu vs. unu şi foarte bun din punct de vedere tehnic. Aşa că suntem încrezători că se va integra în sistemul nostru. E tânăr, dar a adunat experienţă la un club mare precum Benfica şi suntem bucuroşi că l-am semnat".
 
Adus pentru a face cuplu în centrul defensivei cu Aymeric Laporte, Dias are în spate zeci de selecţii la naţionalele de juniori şi tineret ale Portugaliei, dar şi 19 partide la echipa de seniori. E cotat la 35 de milioane de euro, iar palmaresul său cuprinde un titlu şi o Supercupă în Portugalia, dar şi un trofeu al Ligii Naţiunilor câştigat alături de naţionala lui Cristiano Ronaldo.

Odată cu venirea lui Dias, Pep Guardiola a depăşit 400 de milioane de lire sterline plătite doar pentru defensivă, de când a ajuns la City.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele