Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Pierderi de peste 2 milioane de euro înregistrate de un club din Superliga în doar un an!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21525996/1/liga-1.jpg

UTA Arad are un sezon foarte bun pe plan sportiv. Clubul antrenat de Mircea Rednic a fost foarte aproape de play-off, după un final de sezon regular de vis.

Însă, situaţia financiară este departe de a fi una fericită. Suporter Club UTA a emis un comunicat prin intermediul căruia anunţă că formaţia din Superliga a înregistrat pierderi de 2.1 milioane de euro într-un singur an, iar datoria în 10 ani a ajuns la 5 milioane de euro.

”Acestea fiind datele problemei şi ţinând cont de faptul că anul 2023 a fost un dezastru din punct de vedere financiar, dar şi managerial, reprezentantul SCU nu a putut gira aceste lucruri, iar drept urmare nu a aprobat raportul de gestiune şi situaţiile financiare ale anului 2023.

În schimb, acestea au fost aprobate de către Alexandru Meszar, soţia acestuia, secretara şi ceilalţi subordonaţi ai săi. Ar fi fost chiar culmea să nu-şi aprobe propria „operă”, adică cel mai dezastruos an financiar din istoria clubului UTA.

Şi nu facem afirmaţii nefondate când vorbim despre dimensiunea dezastrului, pentru că în niciun alt an din istoria clubului nu s-a întâmplat să existe o pierdere de 10.487.081 lei, adică peste două milioane de euro. Repetăm, o pierdere de peste două milioane de euro într-un singur an”
, au anunţat cei de la Suporter Club UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele