Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pleacă Mbappe la Real Madrid? INTERVIU-EVENIMENT: Ce spune Leo Messi şi cum se înţeleg cei doi fotbalişti

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20423677/1/njm2jmhhc2g9ntbizmuwownkzmi2mgvmztm5zjfkm2y0yjyxytq3oti-thumb.jpg

Publicaţia France Football a anunţat oficial care este lista celor nominalizaţi pentru Balonul de Aur 2021. Cei 180 de jurnalişti care votează, au pus pe listă 30 de candidaţi. Gala cea mare va avea loc pe 29 noiembrie. 

Odată cu această listă, France Footbal a publicat şi un interviu-eveniment cu noul superstar al lui PSG, Leo Messi. Printre altele, argentinianul a vorbit şi despre Kylian Mbappe. 

Ce spune Messi despre un eventual transfer la Real Madrid, al lui Mbappe: „Sincer, nu am ajuns de mult timp aici şi nu ştiu destule, doar puţin ca toţi ceilalţi. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Dacă va rămâne în cele din urmă alături de noi, va fi o mare bucurie şi încă un element pentru atingerea obiectivelor” 

Mijlocaşul argentinian a continuat cu detalii despre relaţia dintre el şi Mbappe. 

„Ne-am înţeles super bine din primele săptămâni. Kylian vorbeşte perfect spaniolă şi ne înţelegem uşor. Relaţia bună de pe teren uşurează lucrurile, iar deşi este devreme pentru concluzii, sunt sigur că va merge totul bine.

Totul va veni natural, pe măsură ce jucăm împreună, ne vom cunoaşte tot mai bine. Antrenamentele şi meciurile ne vor uni, cu cât ne înţelegem mai bine în vestiar, se va vedea şi pe teren. Nu pot să-i dau sfaturi cum să câştige Balonul de Aur, eu nu sunt obsedat de asta. Este o consecinţă a muncii colective bune. Dacă echipa joacă bine, individualităţile vor străluci. Cel mai important este să câştigi trofee”, a declarat Leo Messi pentru France Football. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri