Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Poli Timişoara părăseşte Cupa României, după o prestaţie solidă. Reacţia antrenorului. ”Ne-am jucat şansele foarte bine”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20488512/1/croitoru.png

FC Argeş a învins în deplasare, cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de la 11 metri, formaţia din liga a II-a Poli Timişoara şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. După 120 de minute, scorul a fost 0-0. Doar Pamfile a ratat la loviturile de departajare. Gazdele au jucat prelungirile în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ursu în finalul primelor 90 de minute.

Antrenorul bănăţenilor, Nicolae Croitoru a declarat că echipa sa a făcut un joc bun şi regretă că nu s-a putut oferi o calificare fanilor, care la final au scandat alături de jucători.

”Am fost foarte aproape, cred că ne-am jucat şansele foarte bine, chiar dacă spuneam înainte de meci că plecăm cu şansa a doua. Din păcate am fost nevoiţi să jucăm o bună perioadă din meci în inferioritate numerică, iar loteria penalty-urilor nu ne-a ajutat de această dată.

(n.r. despre eliminarea lui Ursu) Nu pot să comentez, pentru că nu am văzut faza celui de al doilea cartonaş galben) Probabil a protestat la primul cartonaş galben, nu pot să ştiu, pentru că nu am fost aproape de fază. Sigur, a fost o eliminare care ne-a obligat să face eforturi suplimentare. La Giurgiu va fi un joc foarte greu, distanţa până la joc este foarte mică, azi am jucat 120 de minute, efortul foarte mare, terenul a accentuat consumul de energie. Astra a produs surpriza etapei la Cluj şi au un moral foarte bune.

Nu am putut să le oferim calificarea, dar suporterii şi galeria în special, sunt câştigării competiţiei de departe, pentru că au fost extraordinari astăzi”,
a spus antrenorul bănăţenilor, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele