Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Postul lui Emil Săndoi este în pericol! Cu lacrimi în ochi, tehnicianul şi-a anunţat fotbaliştii: „Dacă voi vreţi, eu renunţ şi plec!”

Chindia Târgoviște Publicat pe 4 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20661983/1/fcsb-chindia-targoviste-liga-1-casa-pariurilor-13-02-2022-7.jpg

Chindia Târgovişte a decăzut în ultima perioadă, iar postul lui Emil Săndoi a început să fie pus sub semnul întrebării.

Totul a devenit mai tensionat în special după ultima înfrângere a Chindiei, 0-2 cu Dinamo, şi faptul că au căzut pe loc de baraj, 13.

GSP scrie că Emil Săndoi a vorbit deschis despre plecarea de la formaţia din Târgovişte, direct în vestiar cu fotbaliştii. Tehnicianul ar fi avut lacrimi în ochi când le-a spus elevilor săi: „Dacă voi vreţi, eu renunţ şi plec”.

Contractul lui Săndoi se termină oricum la finalul sezonului, însă suporterii i-au scandat deja „demisia” la finalul meciului cu Dinamo.

Aceeaşi sursă adaugă că Ilie Poenaru ar fi favorit să-i ia locul pe banca Chindiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri