Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

Stranieri Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21540097/1/hagi.jpg

Ianis Hagi nu a fost titular în niciuna din cele două partide amicale ale naţionalei. În duelul cu Irlanda de Nord a intrat în minutul 75, iar cu naţionala Columbiei a fost introdus în minutul 56, reuşind să marcheze primul gol al României, când a recuperat mingea după o eroare defensivă.

Ianis Hagi a revenit la echipa sa de club, Alaves, unde nu a prins foarte mult minute în acest sezon, fiind mai mult rezervă în ultimele meciuri ale echipei din LaLiga.

Presa bască, mulţumită de evoluţiile lui Hagi la naţională: „a avut rolul unui catalizator”

Jurnaliştii basci au analizat prestaţiile jucătorilor lui Alaves convocaţi la echipele naţionale pentru meciurile din luna martie.

Publicaţia El Correo s-a arătat mulţumită de prezenţele constante pe care Ianis Hagi le are la naţionala României, în ciuda faptului că la echipa de club evoluează rar.

„Ianis Hagi a fost singurul jucător de la Alaves care a marcat în această pauză internaţională. Deşi traversează un sezon complicat la clubul din Vitoria, cu prezenţe în scădere în ultimele luni, Ianis continuă să evolueze constant la naţionala României.

În ambele meciuri, cu Irlanda de Nord şi Columbia, Hagi a avut rolul unui catalizator. În primul a jucat un sfert de oră, după marcarea celor două goluri, iar în al doilea amical a intrat după aproape o oră, când Columbia conducea cu 2-0.

La scorul de 0-3, jucătorul lui Alaves a reuşit să recupereze balonul în jumătatea adversă datorită unei presiuni bune şi l-a învins pe portarul columbian", au scris cei de la El Correo.

Ianis Hagi se întoarce la Rangers

Mijlocaşul care în prezent evoluează sub formă de împrumut pentru echipa spaniolă Alaves a anunţat că va reveni în Scoţia.

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European.

”Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, pentru As.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele