Ultima oră
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Prima decizie luată la Voluntari după acuzaţiile de blat | EXCLUSIV

FC Voluntari Publicat de Tudor Moisa pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21541771/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-voluntari-superliga-superbet-04-03-2024.jpg

FC Voluntari a învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, vineri.

După fluierul final al meciului, Andrei Nicolescu a lansat acuzaţii înspre cele două echipe, în cadrul emisiunii Fotbal Show

Administratorul special de la Dinamo este convins că iflovenii şi sibienii s-au înţeles asupra rezultatului. 

“Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat”, a spus oficialul dinamovist, la Prima Sport.

Acum a venit şi răspunsul ilfovenilor. Bogdan Bălănescu a dezvăluit că în cadrul clubului s-a luat deja o decizie după insinuările lui Nicolescu. Directorul general de la FC Voluntari a spus că o plângere va fi transmisă Comisiei de Disciplină, luni dimineaţă.

“Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit domnul Nicolescu. În calitate de patron, de investitor sau de administrator special? Presupun că de administrator special, de aia am să îi şi răspund. Dacă era în calitate de patron nu îmi permiteam.

Sunt convins că gustul amar nu cred că îl are din cauza meciului nostru cu Hermannstadt. Trecând mai departe, lipsa de ritm, lipsa de agresivitate ... dânsul cred că vine din Premier League şi nu ştiu dacă aş putea, în momentul de faţă, să îi dau anumite cifre de la meciul ăsta.

Să acuzi şi să arunci cu noroi în munca unor băieţi, în munca clubului, în onoarea clubului ... în decursul a trei ani şi jumătate, de când sunt la Voluntari, nu a existat nici o suspiciune asupra corectitudinii cu care ne-am apărat şansele. Vedeţi meciul cu FCSB, vedeţi meciul cu Chindia.

Să faci asemenea acuzaţii şi să muţi atenţia de la problemele pe care Dinamo le are asupra altui meci mi se pare extrem de grav. Dar, sunt convins, că în faţa Comisiei de Disciplină va aduce toate probele pe care dânsul le are.

Normal (n.r. se va duce la Comisia de Disciplină), nici nu se pune la îndoială lucrul ăsta. Plângerea noastră este deja redactată, luni dimineaţă va fi transmisă Comisiei de Disciplină“, a spus Bogdan Bălănescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele