Ultima oră
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

Prima reacţie a clubului Rapid, după apariţia stenogramelor: „Nu e normal! Ne simţim atacaţi”

Rapid Publicat pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21536819/2/nic-2.jpg

Daniel Niculae şi ”Bocciu” au purtat o discuţie telefonică ce a fost interceptată, informează Digi Sport. Se pare că oficialul giuleştenilor i-a dat asigurări liderului suporterilor că centralul şi-a dat acordul pentru folosirea materialelor pirotehnice înainte de meci.

Dacă va fi găsit vinovat că a luat legătura cu reprezentanţii unei echipe înainte de meci (n.r. în afara şedinţei tehnice), Colţescu ar putea fi suspendat din calitatea de arbitru, conform Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal.

Victor Angelescu: „Ne simţim atacaţi, e cu adresă”

Acţionarul minoritar al Rapidului nu a mai suportat acuzaţiile care sunt aduse lui Daniel Niculae şi consideră că toate aceste atacuri sunt îndreptate special către clubul din Giuleşti.

„Încă mă aştept să fie vorba de altceva (n.r.- în dosar). Altfel, să faci atâta tevatură. Dacă e vorba de asta, ne simţim atacaţi, e cu adresă. Aş vrea să-i lăsăm să-şi facă treaba. Dacă e vorba doar despre materiale pirotehnice, e o exagerare.

Nu suntem pro petarde, pentru că asta ne costă. Aş vrea să nu se mai arunce cu anumite obiecte, dar aş vrea să lăsăm cumva să fie spectacol. Atâta timp cât e interzis, înţelegem. Totuşi, consider că se putea face altfel, fără atâta tam-tam.” , a spus Victor Angelescu pentru Fanatik.

Totodată, Victor Angelescu este de părere că Daniel Niculae i-a spus lui Liviu Ungurean (liderul galeriei Rapidului) că e luat legătura cu arbitrul Sebastian Colţescu doar pentru a-l linişti pe acesta. Acţionarul alb-vişiniilor şi-a arătat susţinerea pentru preşedintele clubului.

„Vă daţi seama că Niculae este afectat de lucrurile astea. Cred că nu e normal ce s-a întâmplat. Puteau fi făcute lucrurile altfel. Eu, personal, şi clubul îl susţinem (n.r.- pe Daniel Niculae). Nu s-a pus problema să renunţe în perioada asta. Noi, ca acţionariat şi prieteni, suntem alături de el.

Eu nu cred că a luat legătura cu Colţescu. N-am niciun dubiu. Eu cred că mai mult a spus-o ca să-l liniştească (n.r.- pe Liviu Ungurean). O spun clar că nimeni nu ne-a şantajat. Nu există cineva care să beneficieze din banii Rapidului.

Banii nu merg în alte direcţii, în niciun caz către galerie. Nu există aşa ceva. Galeria noastră plăteşte bilet întreg la preţ de peluză. Nu există niciun bilet pe care noi să-l fi dat gratis”, a mai spus Victor Angelescu, pentru sursa citată anterior

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele