Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Prima reacţie a lui Colţescu, după cazul de rasism: ”Oamenii nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit”

Champions League Publicat pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644419/1/coltescu-1.jpg

Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan au oferit primele reacţii după meciul de marţi, oprit din pricina unei exprimări a primului, la adresa unui membru din stafful celor de la Istanbul Basaksehir, în partida cu PSG. A fost considerată una care a dus cu gândul la un act de rasism.

Haţegan a fost primul intervievat, sau cel puţin asta s-a încercat, de către Europe 1. El a fost central marţi seară şi a fost întrebat despre cele întâmplate. Din păcate, nu a putut să ofere prea multe informaţii.

Nu putem face nicio declaraţie, trebuie să discutăm cu UEFA mai întâi. În mod normal, v-aş fi răspuns cu mare plăcere, dar nu în această seară. Sigur, ne pare rău, dar vă rog să ne respectaţi tăcerea şi să înţelegeţi situaţia”, a spus Haţegan, pentru Europe 1.

Colţescu a reacţionat pe contul personal de Twitter.

Îmi cer scuze pentru această neînţelegere. Nu am avut intenţia de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veţi înţelege”, se arată pe contul respectiv de Twitter.

UEFA a anunţat că va efectua o anchetă aprofundată după incidentul de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir din Liga Campionilor, în care arbitrul SebastianColţescu este acuzat de rasism. Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu. UEFA a stabilit că partida se va relua miercuri, de la ora 19.55, cu o altă brigadă de arbitri.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri