Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Primul turneu la care va evolua Emma Răducanu, după succesul de la US Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20410681/1/tw-wta-raducanu.jpg

Jucătoarea Emma Răducanu, locul 22 WTA, recent câştigătoare a US Open, a primit un wildcard pentru turneul de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, informează BBC.

Aceasta va fi prima apariţie pe teren a sportivei cu origini române şi chineze după ce a câştigat finala de la Flushing Meadows.

Deşi ocupă locul 22 mondial, sportiva de 18 ani nu ar fi putut fi acceptată direct pe tabloul principal al competiţiei californiene deoarece în momentul în care s-au încheiat înscrierile era pe locul 150 WTA.

Tuneul de la Indian Wells, la care va participă şi Simona Halep, locul 15 WTA, va avea loc între 6 şi 17 octombrie.

Potrivit BBC, Răducanu mai este înscrisă în luna octombrie la Transylvania Open de la Cluj-Napoca (25-31) şi la Kremlin Cup de la Moscova (18-24).

Vine la Cluj-Napoca!

Britanica de origine română Emma Răducanu (locul 22 WTA) va participa la turneul Transylvania Open WTA 250, de la Cluj-Napoca, programat în 25-31 octombrie. Simona Halep va fi principala favorită a competiţiei.

Emma Răducanu (18 ani) a făcut senzaţie la US Open, reuşind să câştige trofeul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele