Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Probleme în naţionala Franţei înaintea debutului la EURO? Reacţia lui Mbappe, după ieşirea necontrolată a lui Giroud

EURO 2020 Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245159/1/franta.jpg

Franţa se află în faţa debutului la EURO 2020, dar atmosfera din lot nu pare a fi cea mai bună. Poate că starea de tensiune ţine de mai mult timp, pentru că relaţiile nu foarte bune dintre jucători s-au lăsat văzute la finalul meciului amical cu Bulgaria. Atunci, atacantul Olivier Giroud a făcut mai multe acuze la adresa propriilor colegi.

A venit acum şi răspunsul lui Kylian Mbappe, care a declarat că a fost afectat de reacţia colegului său din naţionala Franţei, dar nu prin prisma celor spuse, ci pentru că a făcut totul public. Starul PSG-ului şi-ar fi dorit ca discuţia şi nemulţumirile să fie expuse numai intern.

Nu m-a deranjat ce a spus, ci că a făcut-o public. L-am felicitat pentru acel gol şi el nu mi-a spus nimic. Ceea ce m-a deranjat a fost că am aflat din presă. Am vrut să vin joi, dar selecţionerul mi-a spus că nu este un moment potrivit.

Este adevărat că m-a afectat puţin, dar nu vom face o poveste din asta. Naţionala Franţei este mai importantă. Nu vom lăsa lucrurile mici, fără valoare, să ne facă să ne simţim neconfortabili în timpul pregătirii noastre. Acest episod a zdruncinat puţin concentrarea noastră la EURO şi la următorul meci împotriva Germaniei”, a spus Mbappe citat de Marca.

După partida amicală a Franţei cu Bulgaria, câştigată cu 3-0, Olivier Giroud  şi-a manifestat supărarea. Atacantul celor de la Chelsea este nemulţumit din pricina faptului că ai săi coechipieri nu îi oferă suficiente baloane utile.

Spun că sunt discret, dar asta este pentru că, uneori, cer pase, iar mingea nu ajunge la mine. Apoi, încerc să pasez tuturor coechipierilor care cer asta şi încerc să găsesc soluţii. Cu două pase dicisive ale lui Ben Yedder şi Pavard am putut termina cu bine partida.

Am fi putut înscrie mai multe goluri dacă am fi fost mai eficienţi. Sunt fericit că am putut ajuta echipa. Nu sunt supărat”, a răbufnit Giroud, la finalul partidei cu Bulgaria.

Franţa debutează la EURO 2020, marţi de la ora 22:00, când va întâlni Germania.

EURO 2020 a început, iar turneul final din această vară va fi disecat în fiecare seară pe Look Sport+.

  • Silviu Tudor Samuilă şi Dan Udrea te aşteaptă zi de zi la EURO CENTER, de la 21:00, pe Look Sport+, între 10 iunie şi 11 iulie.

La EURO CENTER vei avea toate ştirile de la turneul final, analiza partidelor zilei şi prefaţa meciului serii de la Campionatul European.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele