Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Probleme în ”paradisul” Dinamo. Contra a plecat de la antrenamente şi ameninţă cu ce e mai rău

Dinamo Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19482072/1/rps0440.jpg

Primele probleme în ”paradisul” de la Dinamo au apărut luni. Din câte se pare, antrenorul Cosmin Contra şi directorul sportiv Rufo Collado au intrat într-un conflict destul de dur. Potrivit ProSport, totul a plecat de la faptul că noii acţionari nu s-au ţinut de cuvânt şi nu au plătit restanţele jucătorilor.

Rufo Collado a fost întrebat de salarii şi a declarat că totul se va rezolva abia la sfârşitul săptămânii următoare, aspect care l-a deranjat vizibil pe Contra. Antrenorul şi stafful său au plecat de la antrenamente şi i-au lăsat singuri pe jucători, mai precizează sursa amintită.

Ulterior, a mai avut loc o serie de discuţii, iar lui Contra i s-au dat asigurări că totul se va regla în cel mai scurt timp. Astfel, antrenorul a revenit la antrenamente de marţi, la auzul noilor veşti din partea  conducerii.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele