Ultima oră
Românul care se bucură de respectul etern al lui Cristiano Ronaldo: "El şi mama lui mi-au mulţumit în faţă de două ori" Românul care se bucură de respectul etern al lui Cristiano Ronaldo: "El şi mama lui mi-au mulţumit în faţă de două ori"
"Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis "Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis
Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00 Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00
Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin" Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin"
Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari
Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo

Programul DDB ia amploare. 8.000 de membri şi noi posibilităţi pentru fani

Liga I Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421794/1/dinamo-4.jpg


Deţinători a 20 la sută din acţiunile lui Dinamo, fanii din Programul DDB continuă să atingă borne importante: au depăşit 8.000 de membri!
 
Suporterii din Ştefan cel Mare au semnat cu Ionuţ Negoiţă un memorandum care le oferă exclusivitate în tratativele de vânzare a clubului, dar nu se opresc aici. De curând, Programul DDB a trecut de 8.000 de membri, iar fanii au schimbat posibilităţile de plată. Acum, fanii înstăriţi pot dona până la 20.000 de euro anual, în încercarea de a ajuta clubul: "ProgramDDB tocmai a depăşit pragul de 8000 de membri şi este gata să spargă un alt prag, cel al sumei totale de 3 MILIOANE de lei din cotizaţii, donaţii şi bilete online.
 
Mulţi dintre membrii DDB, mai ales dintre cei cu venituri mai mari, atât din ţară cât şi din străinătate, ne-au solicitat crearea unei categorii intermediare de membri. Cei mai mulţi au sugerat o cotizaţie de 50€/lună. Am lucrat la acest lucru şi de astăzi punem la dispoziţia membrilor categoria DDB PREMIUM, cu o cotizaţie de 48€/lună, cu posibilitatea de a achita această sumă lunar, prin plăţi care se fac în mod automat.
 
Am dat drumul şi unei alte categorii, ELITE PREMIUM, cu valoare de 19.480€/an, pentru că am primit şi astfel de solicitări. Sperăm ca şi evoluţia echipei să se ridice în curând la un alt nivel de dăruire şi de performanţă", se arată într-un comunicat al fanilor.
 
De mai multe ori în ultima perioadă fanii au spus că, odată ajunşi la 10.000 de membri, Programul DDB va putea cumpăra Dinamo de la Ionuţ Negoiţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele