Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

Radu Banciu a dat de pământ cu arbitrii după faza controversată de la partida dintre Leipzig şi Real Madrid! "Ca vameşii români" | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21492859/1/sesko.png

Real Madrid a învins-o pe Leipzig, scor 0-1, în turul optimilor Champions League.

Partida a debutat cu o fază extrem de controversată. Sesko a marcat în minutul 2, dar reuşita lui Leipzig a fost anulată pentru offside, după intervenţia VAR.

Reluările arată clar că Sesko era în poziţie corectă, atuncă când Schlager a trimis pasa decisivă. Un singur fotbalist al nemţilor era în poziţie de offside, dar nu a afectat faza.

Întrebat în cadrul emisiunii Fotball All Inclusive despre faza respectivă, Radu Banciu nu a ezitat şi a dat de pământ cu arbitrii. Jurnalistul i-a comparat pe aceştia cu vameşii români şi a explicat că fotbalul este sportul în care se învârt cei mai mulţi bani.

"Milioanele alea care se tot dau de prin 2000, 2000 şi ceva. Sunt banii pe care Real Madrid îi alocă din când în când. O dată la un deceniu cred că mai varsă o tonă de asta de bani. Este singura explicaţie şi la ei şi la Barcelona. Doar de bani nu te mai saturi, ca vameşii români. 

În rest, altfel, s-ar sătura arbitrii. Să tot ţină cu aceeaşi echipă ... nu te plictiseşti niciodată să vezi că tot aceleaşi echipe câştigă? Sigur că te plictiseşti.

Atâta cât eşti plătit, e logic aici, altă explicaţie nu a existat niciodată. Sigur că este hoţie, fotbalul adună prea multe în el. Prea multă industrie, prea multă economie, prea multe finanţe, prea mult turism, prea mult comerţ ca să fie doar un joc. Nicăieri nu se dau atât de mulţi bani câţi se dau în fotbal" a spus Radu Banciu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri