Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Raheem Sterling la Barcelona!? Răspunsul enigmatic al lui Pep Guardiola: „Un club mai mult decât atractiv. Este seducător”

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20461093/1/mancitycom.jpg

Raheem Sterling este unul dintre cei mai buni şi populari fotbalişti din lotul celor de la Manchester City, dar recent şi-a manifestat public dorinţa de a paşi spre o nouă provocare, într-un alt campionat. 

După ce Xavi a fost anunţat la Barcelona, s-a scris că antrenorul îşi doreşte mult să-l aducă pe Sterling pe Camp Nou. 

Întrebat despre aceste zvonuri în cadrul unei conferinţe de presă, Pep Guardiola – antrenorul lui Manchester City – a declarat: „Avem prea mult de lucru, dar dacă Barcelona este interesată de vreun jucător de-al nostru, sunt convins că... Barcelona este încă un club atractiv, mai mult decât atractiv. Oraşul, clubul, istoria. Acestea sunt foarte seducătoare pentru antrenori şi fotbalişti.

Dacă Barcelona este interesată de un jucător de-al nostru, va porni toate utilajele necesare, este o căptuşeală oceanică. Barcelona, prin mai bine şi în rău, poate face ce vrea” 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele