Ultima oră
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri

Rapidul a fost avertizată! ”Credeam că o să vină cu un aer nou! Sper să nu fie copia lui Gigi Becali!”

Rapid Publicat pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21535818/1/fotoram-io-6.jpg

Dan Şucu a preluat echipa Rapid şi a început să investească masiv în Giuleşti. Schimbarea la club s-a produs, iar în acest moment, băieţii lui Cristiano Bergodi se bat la titlu în Superligă, chiar dacă, după numărul de puncte, nu sunt favoriţi. 

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii. 

În clasament, FCSB e lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Totul a pornit după ce Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte. 

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi, nu a jucat pentru a treia oară consecutiv cu FCSB. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu a putut juca din cauza cumulului de cartonaşe, ceea ce l-a înfuriat pe acţionarul minoritar al giuleştenilor.

Acţionarul majoritar al Rapidului nu s-a putut abţine şi a comentat şi el situaţia lui Marius Ştefănescu, afirmând că fotbalistul lui Sepsi nu a vrut să joace cu echipa bucureşteană.

Recent, Florin Manea a vorbit despre Rapid. Impresarul lui Radu Drăguşin speră ca omul de afaceri să nu aibă un comportament similar ca al lui Gigi Becali. 

”Anul ăsta, Rapid nu are nicio şansă la titlu. Dar în următorii 2-3 ani are. Speram să vină un aer nou la Rapid şi (n. red. Dan Şucu) să nu fie copia lui Gigi (n. red. Becali). În fiecare zi e la televizor. 

E îmbrăcat alb-vişiniu. N-am nimic cu el, e frumos să vii cu soţia la meci. Dar are doi ani la Rapid. A organizat bine clubul, dar ar trebui să fie mai moderat”, a declarat Florin Manea, la DigiSport. 

Florin Lovin, despre Dan Şucu

”Mi-l imaginam total altfel pe domnul Şucu ca patron. Îl vedeam venind din mediul corporatist, un om liniştit, care nu intră în scandaluri, care nu dă în stânga şi în dreapta.

El a făcut asta de la prima conferinţă însă, atunci când a început să dea în toţi, în CFR, în Sepsi, că ei sunt cu ungurii. M-a surprins enorm. Eu chiar aveam alte aşteptări de la el. Credeam că vede fotbalul altfel.

Pare totuşi că face altfel în zona de finanţare a clubului, pare puţin diferit ca abordare. La nivel declarativ este doar un alt patron care mă dezamăgeşte. Eu văd lucrurile din exterior totuşi. Când esti în cadrul clubului, e normal să vrei să-ţi aperi echipa”, a spus Florin Lovin, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele