Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21501632/1/silvasan.jpg

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă surprinzător de reprezentativa din Luxemburg, după prelungiri, scor 76-72 (27-39, 67-67), în primul meci din grupa B, prima fază a precalificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2027.

A fost şi debutul ca selecţioner pentru antrenorul Mihai Silvăşan, de la campioana UBT Cluj. Acesta încearcă să rămână optimist, după startul ratat.

„Destul de dureros ce s-a întâmplat în ultimele şapte, opt minute. Ce vreau să vă rog pe voi şi pe suporterii care au văzut acest meci – cu siguranţă, e vina mea că am pierdut acest meci. Jucătorii chiar au avut o atitudine exemplară.

Cu siguranţă, a fost extrem de plăcut să lucrez cu ei în aceste patru zile. Asta le-am spus şi acum în vestiar. Cât timp vor fi cu mine, ca antrenorul lotului naţional, nu vreau ca cineva să stea cu capul plecat de ruşine. Suntem cine suntem, ca naţie, în baschet. Ceea ce putem noi controla e atitudinea pe care o arătăm atunci venim la echipa naţională, atitudinea de la antrenamente, atitudinea de la meciuri.

Cu siguranţă le-am spus că aştept să îi revăd la următoarea fereastră sau la următoarea perioadă de pregătire şi că aştept să lucrez cu ei pentru că mi-a făcut plăcere şi cred eu că putem fi mult mai buni de-atât. Altceva nu avem ce face decât să controlăm reacţia noastră pe care o avem la această înfrângere. Să stăm pozitivi, să stăm împreună şi să mergem înainte, până la urmă”, au fost concluziile selecţionerul României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele