Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Rednic acuză o conspiraţie la FRF: "Postul de selecţioener e al steliştilor. Să mergem cu steliştii până la capăt!"

Echipa nationala Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20243622/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png


Mircea Rednic (53 de ani) se consideră nedreptăţit de faptul că Federaţia Română de Fotbal nu l-a luat niciodată în calcul pentru postul de selecţioner al naţionalei de seniori, unul despre care "Puriul" crede că e rezervat steliştilor.
 
În ciuda performanţelor bune cu Rapid şi Dinamo şi a faptului că a antrenat Standard Liege şi Gent, fostul fundaş stânga nu a devenit interesant nici pentru Mircea Sandu, nici pentru Răzvan Burleanu. Rednic vede o conspiraţie în faptul că forul lui Burleanu a preferat o variantă de foşti stelişti, cuplul format din Mirel Rădoi şi Nicolae Dică:
 
"Unul, că-s dinamovist, că văd că numai stelişti sunt puşi. Şi alta, mai ales cu noul val, nu prea sunt agreat acolo, e un om acolo care le ştie pe toate, care el a şi numit antrenori înainte să vină Stoichiţă.
 
Dar nu am avut de pierdut… Mă doare că nici măcar n-am fost luat în calcul, dar văd că numai steliştii, steliştii, să mergem pe mâna steliştilor până la capăt. Să vedem cum o să fie capătul ăsta", a declarat Rednic, pentru PlaySport.ro.

Rednic, aproape de revenirea în antrenorat

Demis de la Viitorul cu o etapă înaintea finalului sezonului regular, fostul fundaş e liber de contract şi vrea să facă pasul spre un rol ceva mai complex: să fie şi antrenor şi să încerce să se implice şi financiar la formaţia pe care o va conduce.
 
"A preluat altcineva echipa, un fost jucător, coleg cu care am jucat la Standard Liege, el m-a sunat. Să vedem… Eu oricum am vrut să mă întorc în Belgia. 
 
Şi, în plus, e o oportunitate, eu întotdeauna mi-am dorit să mă implic într-un club, şi ca antrenor, şi financiar, sunt condiţii foarte bune, au o academie de fotbal peste ce e aici la noi în ţară, sunt susţinuţi şi de primărie, e strategic bine aşezat la graniţa cu Franţa, e o chestie interesantă. Să vedem, sunt în discuţii avansate, dar n-am luat încă o decizie…", a declarat Rednic, pentru Playsport.ro.
 
Pentru Rednic, o nouă aventură la Mouscron, de data aceasta în liga a doua, ar reprezenta revenirea în fotbalul în care le-a mai antrenat pe Standard Liege (2012-2013) şi Gent (2013-2014).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri