Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Remarcaţii etapei a 8-a din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul etapei

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19566614/1/poe.jpg

21 de goluri s-au înscris în etapa a 8-a din Liga 1. Liga Profesionistă de Fotbal a publicat echipa ideală a rundei, iar Ilie Poenaru a fost desemnat antrenorul etapei.

Universitatea Craiova se menţine pe primul loc în clasament, deşi a pierdut neaşteptat pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 0-1. Podiumul Ligii 1 e completat de FCSB şi CFR Cluj, la egalitate de puncte.

 

 

 

Echipa ideală a etapei a 8-a din Liga 1

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Academica / 24 de ani) - A avut patru intervenţii decisive, graţie cărora ilfovenii au bifat al cincilea meci în acest campionat fără gol încasat.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 23 de ani) - Titularizat pentru a treia oară în acest sezon, a făcut un joc bun defensiv, dar şi ofensiv, urcările sale în atac punând multă presiune pe apărarea adversă.

Valerică Găman (Astra / 31 de ani) - A deschis drumul Astrei spre victorie cu un gol marcat cu capul, din pasa lui Budescu, reuşita amintindu-ne de finalizările giurgivenilor din sezonul 2015-2016, atunci când au câştigat titlul.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a doua oară în ediţia curentă. A ajuns la 131 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Risto Radunovic (Astra / 28 ani) - A contribuit la primul succes al giurgiuvenilor din acest sezon cu un gol, al patrulea reuşit în Liga 1, dar şi cu o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Denis Rusu (UTA Arad / 19 ani) - Tânărul jucător arădean a marcat golul care a adus prima victorie din contul gazdelor pe noua arenă.

Juan Cascini (Academica / 23 de ani) - A înscris pentru întâia oară în Liga 1, reuşita sa aducându-le ilfovenilor cea mai importantă victorie pe teren advers în Liga 1.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) - A fost omul meciului! A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni. Este un simbol al grupării din Sf Gheorghe, grupare pentru care a evoluat în toate cele patru sezoane petrecute de Sepsi OSK în Liga 1.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Prinde pentru a şasea oară echipa etapei. Conduce în clasamentul golgheterilor cu şapte goluri marcate, dar şi în ierarhia pasatorilor decisivi cu patru reuşite.

Cephas Malele (FC Argeş / 26 de ani) - A înscris ambele goluri ale argeşenilor din meciul de la Ovidiu, de unde piteştenii s-au întors cu primul punct din deplasare.

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) - A înscris pentru a opta oară în carieră în poarta ieşenilor. În plus, a bifat o nouă pasă decisivă, a 57-a în 192 de meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 43 de ani) – După victoria de la Craiova, ilfovenii au cinci meciuri fără gol încasat!

Programul etapei a 9-a din Liga 1 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele