Ultima oră
Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB

Resemnare la Sepsi, după ratarea Cupei României. Ce au declarat Ştefan şi Vaşvari

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19429069/1/ste.jpg

FCSB a învins, miercuri, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, Sepsi OSK, scor 1-0, în finala Cupei României. Pentru roş-albaştri, care îşi asigură prezenţa în preliminariile UEFA Europa League, acesta este primul trofeu după o pauză de patru ani.

La final, doi dintre cei mai buni jucători ai învinşilor au declarat:

„Ne pare rău că nu am putut astăzi mai mult, dar sperăm să facem o figură frumoasă în campionat. Din păcate, nu am demonstrat astăzi că merităm să câştigăm cupa. Nu ne-a ieşit jocul aşa cum voiam. În prima repriză, am jucat mult mai ofensiv. Nu ştiu de ce ne-am retras în a doua repriză. Poate ne-a fost puţin frică de golul care oricum a venit. Am intrat concentraţi, am zis să nu primim gol, că de marcat o să marcăm. Toţi am greşit, nu trebuie să dăm vina pe cineva. Nu cred că au avut o experienţă mult mai mare, pentru că şi ei au avut jucători tineri pe teren, dar au fructificat acea ocazie. Nu mă interesează momentan (n.r. un posibil transfer), eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la club”, a spus Florin Ştefan.

„Ne doream să facem un întreg oraş fericit, dar nu am reuşit astăzi. Nu ştiu dacă a fost emoţie, nu vreau să caut scuze, dar probabil că ei au avut mai multă prospeţime. Istvan e un jucător care pe noi ne ajută foarte mult, nu ştiu de ce nu a primit acel răspuns şi nu am riscat să îl introducem pe teren. Ne-am făcut o obişnuinţă să luăm «tontogoluri» din astea. Eu cred că nu trebuie să ne facem probleme că vom retrograda, dar trebuie să fim atenţi, pentru că oricine poate intra în hora aceea”, a spus Gabriel Vaşvari, la flash interviurile, de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele