Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Revoltă la FCSB asupra centralului Radu Petrescu: ”Trebuia exclus definitiv de atunci!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20493114/1/hent-3-valentin-costache.jpg

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a răbufnit la adresa centralului Radu Petrescu, referitor la faza golului victoriei marcat de CFR Cluj cu Chindia Târgovişte. Bilel Omrani l-a învins pe Căbuz cu o execuţie elegantă, însă mingea a căzut pe mâna lui Valentin Costache înainte să îi paseze balonul vârful francez.

Stoica a afirmat radical că victoria ardelenilor cu 1-0 este o viciere de rezultat şi a spus că nu a văzut niciodată un henţ mai evident. ”MM” şi-a amintit de greşelile lui Radu Petrescu la un meci din 2011, dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj, încheiat tot cu acelaşi scor în favoarea ”feroviarilor”. Oficialul de la FCSB a precizat că Radu Petrescu trebuia exclus de atunci din arbitraj.

”Nu am văzut în viaţa mea henţ mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că ştia că a fost henţ. Plus că trebuia eliminat şi Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai miraţi de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă miraţi când va fi arbitrată corect.

Acelaşi arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR şi a făcut-o campioană pe CFR şi a retrogradat Voinţa. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi şi nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna. Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom TV.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Omrani, în minutul 21.

CFR Cluj este lideră în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

FCSB va juca duminică, pe teren propriu, cu UTA Arad, de la ora 21:30, în direct la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele