Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Roger Federer se pregăteşte într-un cadru de basm. VIDEO cu antrenamentul elveţianului

Tenis Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19320640/1/federer.jpg

Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 4 ATP, şi-a reluat antrenamentele după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, la 3 februarie. Pentru că trebuie să stea izolat din cauza pandemiei de coronavirus, Federer a fost nevoit să facă mişcare acasă la el, unde a lovit mingea de perete, pe ninsoare.

Îmaginile postate de campionul elveţian au depăşit trei milioane de vizionări pe Twitter.

Roger Federer plănuia să revină pe teren în sezonul de iarbă, de după Roland Garros, pentru a putea juca la Wimbledon, unde anul trecut a jucat finala, pierdută în faţa sârbului Novak Djokovici. Însă grand slam-ul londonez va fi cel mai probabil anulat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele