Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

România are parte de un duel complicat pe tărâm american cu Ucraina, în Billien Jean King Cup. ”Nu vreau să pun presiune”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21555302/1/billie.png

Federaţia Română de Tenis anunţă că Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, în perioada 12-13 aprilie.

Horia Tecău va miza pentru partida cu Ucraina, din "barajul" pentru turneul final al Billie Jean King Cup, pe Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni şi Mara Gae.

Din echipa Ucrainei vor face parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok şi Nadia Kichenok şi Yullia Starodubtseva.

Jaqueline Cristian s-a declarat surprinsă de decizia adversarelor de a juca în Statele Unite ale Americii, în contextul în care a început sezonul pe zgură în Europa.

 

"Nu mă aşteptam, pentru că începe zgura roşie în Europa. M-aş fi aşteptat la o Franţa, Italia ... Asta e, jucăm unde ni se cere să jucăm. O să fim pregătite să o facem cât de bine putem. Cred că facem chestia asta din tot sufletul şi pentru noi să jucăm pentru România înseamnă mult.

Nu vreau să pun presiune. Acum avem destul de multă experienţă în urma meciului din aprilie anul trecut. Ştim la ce să ne aşteptăm", a declarat Jaqueline Cristian pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele