Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

România i-a lăsat un gust amar şi nu vrea să mai revină: ”O ţară incredibil de săraca, unde un profesor trăieşte cu 250 de euro pe lună. O mulţime de oameni nefericiţi. Realizezi că starea de spirit nu e bună”

Superliga Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19369933/1/martin-fraisl.jpg

Portarul austriac Martin Fraisl (27 de ani) a vorbit în presa din Austria despre experienţa de la FC Botoşani. Nu a făcut-o în termeni tocmai frumoşi, fiind nemulţumit de tot ce a văzut în România, de la modul în care este organizată societatea, până la partea economică. Fraisl declară în interviu că acum va aprecia mai mult ceea ce are.

În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel şi jucăm fotbal. Oraşul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conştient cât de bine o ducem noi în Austria şi Germania. Am ajuns într-o ţară incredibil de săraca, în care un profesor trăieşte cu 250 de euro pe lună.

Iar preţurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. – decât în Austria). Am întâlnit o mulţime de oameni nefericiţi şi iţi dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a declarat Martin Fraisl pentru publicaţia Laola1.

Martin Fraisl nu a rezistat foarte mult în România, un singur sezon, iulie 2018-iulie 2019. A plecat de la FC Botoşani în liga a treia din Germania, la SV Sandhausen. Cât timp a stat în Liga 1, portarul austriac de 1.87 m a prins 16 partide şi a terminat fără gol primit 8 confruntări. Anterior, el a mai evoluat doar pentru echipe din Austria. Cea mai importantă este Floridsdorfer AC, din liga a doua.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele