Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

România U21, analizată la sânge în presa internaţională: ”Asta e cea mai mare problemă”

România U21 Publicat pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20077437/3/romania-u21-malta.jpg

România U21 a mers la EURO fără cei mai buni jucători, lucru remarcat şi de presa din Spania. Până şi jurnaliştii iberici au lăudat faptul că avem o generaţie foarte bună, dar că acei fotbalişti de care era nevoie, să facă diferenţa, au fost luaţi de Mirel Rădoi la echipa de seniori.

Ei au analizat şi celelalte adversare ale României U21 din grupă, considerând că Olanda U21 şi Germania U21 au de departe cele mai mari şanse la calificarea în fazele eliminatorii.

Cea mai bună generaţie a românilor din ultimul deceniu are o problemă uriaşă: cei mai buni jucători au făcut deja saltul spre naţionala mare. Cu toate acestea, românilor le rămân jucători cu potenţial. Unul dintre ei este Alexandru Paşcanu, fundaş care evoluează cu succes la Ponferradina. Germania şi Olanda par însă favoritele grupei şi nu ar trebui să aibă emoţii la calificare”, scrie presa spaniolă. 

România U21 - Olanda U21, meciul de debut al naţionalei lui Adrian Mutu la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, se joacă miercuri, de la ora 22:00, live text pe www.looksport.ro.

Calificată la al doilea turneu final european consecutiv, după ce a mers până în semifinalele EURO 2019, România îşi începe visul maghiar pe "Bozsik Arena" din Budapesta, într-un meci în care va întâlni semifinalista turneului european din 2013, ultimul la care tinerii batavilor au participat.

România - Olanda, echipele probabile:

  • România: A. Vlad – Haruţ, Chindriş, Paşcanu, Boboc – Olaru, M. Marin, A. Ciobanu – Moruţan, G. Ganea, Măţan
  • Olanda: Scherpen – Zeefuik, P. Schuurs, S. Botman, M. Bakker – Koopmeiners, Ekkelenkamp – Dilrosun, D. de Wit, Gakpo – Boadu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele